Terug

Volg Vandaag Inside

'Ziyech mogelijk weken aan de kant bij Chelsea'

'Ziyech mogelijk weken aan de kant bij Chelsea'

10 sep 2020, 18:21

Hakim Ziyech moet zijn officiële debuut in het shirt van Chelsea nog even uitstellen. De Marokkaans international mist de competitiestart wegens een knieblessure, zo meldt trainer Frank Lampard vandaag op de persconferentie.

'Ziyech heeft een blessure aan zijn knie opgelopen en is niet fit voor de wedstrijd tegen Brighton. We hopen dat het een kwestie van een paar weken is', laat Lampard weten.

Het is dus niet zeker wat Ziyech precies mankeert en hoe ernstig het kwetsuuur is. De woorden van Lampard zijn enigszins alarmerend. Ziyech maakte wel al zijn officieuze debuut voor Chelsea in de oefenwedstrijd tegen de tegenstander van komend weekend Brighton. In die wedstrijd gaf Ziyech meteen zijn visitekaartje af met een briljante voorassist, maar raakte ook geblesseerd en moest eerder dan gewenst het veld verlaten.

Het debuut van Ziyech in de Premier League laat dus nog even op zich wachten. Johan heeft hoge verwachtingen van de technisch begaafde middenvelder in de Engelse topcompetitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.