Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech met vrienden op weg naar Londen in privévliegtuig

Ziyech met vrienden op weg naar Londen in privévliegtuig

11 juli 2020, 01:10

Hakim Ziyech heeft Nederland verlaten en zal zich spoedig melden bij Chelsea. De voormalig smaakmaker van Ajax is met vijf vrienden in een privévliegtuig vertrokken naar Londen.

Onder andere zaakwaarnemer Mustapha Nakhli, kickbosker Aziz Kallah, Jercely Cabral (de tweelingbroer van Oud-speler van FC Twente Jerson Cabral) en huisgenoot Gerben stapten samen met Ziyech in het vliegtuig.

Chelsea-trainer Frank Lampard gaf onlangs aan dat de Marokkaans international eerder zal aansluiten dan de andere topaankoop Timo Werner. 'We willen zeker zijn dat de spelers mogen reizen en zich vrij mogen bewegen. Ziyech zal eerder aansluiten, maar we moeten wachten op quarantaine-nieuws voor we daar duidelijkheid over kunnen geven.'

De mannen van Veronica Inside zijn al jaren groot fan van de voetballer Hakim Ziyech. Johan weet dan ook zeker dat de spelverdeler gaat slagen bij Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.