Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech met twee assists waardevol voor Chelsea

Ziyech met twee assists waardevol voor Chelsea

7 nov 2020, 21:28

Chelsea heeft in de Premier League een ruime overwinning behaald op Sheffield United. De ploeg van trainer Frank Lampard versloeg de hekkensluiter met 4-1. Oud-Ajacied Hakim Ziyech had met twee assists een aardig aandeel in de thuiszege.

Chelsea leidde bij de rust met 2-1. David McGoldrick opende namens Sheffield United de score, waarna Tammy Abraham en Ben Chilwell voor de thuisclub doel troffen. Ziyech verzorgde bij de goal van Chilwell op fraaie wijze de assist. Na de rust kopte Thiago Silva raak uit een voorzet van de Marokkaanse international. In de tachtigste minuut kwam ook Timo Werner nog tot scoren.

Chelsea heeft nu vijftien punten. Titelhouder Liverpool en het verrassende Southampton, dat vrijdag met 2-0 won van Newcastle United, staan bovenaan met zestien punten. Liverpool speelt zondag uit tegen Manchester City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.