Terug

Volg Vandaag Inside

'Ziyech kan na goed WK overstap maken binnen Premier League'

'Ziyech kan na goed WK overstap maken binnen Premier League'

25 jan 2023, 20:45

Everton wil zich graag versterken met Hakim Ziyech. De nummer negentien van de Premier League heeft een hoog bedrag over voor de oud-Ajacied.

Sky Sports meldt dat de club uit Liverpool ruim 28 miljoen euro wil bieden voor de middenvelder. Everton had eerder de pijlen gericht op Arnaut Danjuma, maar ving bot. Eerder vandaag werd namelijk bekend dat Danjuma het seizoen afmaakt bij Tottenham Hotspur.

The Toffees zien in de Marokkaanse voetballer een potentiële vervanger van Anthony Gordon, die met Newcastle United flirt.

Ontslag

Everton is al langer druk met personeelszaken. Gisteren werd manager Frank Lampard al op straat gezet. De club staat momenteel voorlaatste in de Premier League; deze plek betekent aan het eind van het seizoen degradatie. De club zou dan voor het eerst sinds 1954 niet meer op het hoogste niveau van Engeland acteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.