Terug

Volg Vandaag Inside

'Ziyech kan Chelsea in januari verruilen voor Bundesliga'

'Ziyech kan Chelsea in januari verruilen voor Bundesliga'

12 nov 2021, 10:07

Hakim Ziyech heeft in zijn tweede seizoen bij Chelsea FC nog altijd geen basisplaats kunnen veroveren in het team van Thomas Tuchel. Hierom kan Ziyech zijn huidige club in januari al verruilen voor de Bundesliga, meldt het doorgaans betrouwbare BILD.

Het zou gaan om serieuze interesse van Borussia Dortmund, tegenstander van Ajax in de Champions League-poule. Dortmund draait nog allesbehalve een vlekkeloos seizoen in het miljardenbal na 2 verliespartijen tegen Ajax (5-1 en 1-3). Ook in de Bundesliga moet het in de achtervolging bij koploper Bayern München, dat een voorsprong heeft van 4 punten. Het team van trainer Marco Rose moet het tevens nog een tijd doen zonder vedette Erling Haaland, waarvan wordt verwacht dat hij pas in 2022 weer van de partij is.

Bij Chelsea staat Ziyech dit seizoen op slechts 182 speelminuten over 4 wedstrijden in de Premier League. In de Champions League speelde Ziyech opvallend genoeg meer minuten dan in de competitie (199) en was daarin 1 keer trefzeker (Malmö, 0-1). De Marokkaan heeft in Londen nog een contract tot 2025, terwijl Dortmund 'the Wizard' eerst zou willen huren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.