Terug

Volg Vandaag Inside

'Ziyech is ontevreden en trekt conclusies over zijn toekomst'

'Ziyech is ontevreden en trekt conclusies over zijn toekomst'

13 feb 2021, 17:30

Hakim Ziyech heeft zich nog niet kunnen bewijzen bij Chelsea en zou zelfs al hebben laten weten dat hij in de zomer gaat vertrekken.

Dat meldt Corriere delle Sport. Volgens het Italiaanse medium merkt de voormalig middenvelder van Ajax dat hij niet in de plannen voorkomt van de nieuwe trainer Thomas Tuchel.

Ziyech komt onder Tuchel amper aan spelen toe. Afgelopen donderdag speelde hij in het bekerduel tegen Barnsley, maar opnieuw kon de Marokkaanse speler niet overtuigen. In de laatste drie competitieduels kwam Ziyech niet in actie voor The Blues.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.