Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech hervat training bij Chelsea

Ziyech hervat training bij Chelsea

25 sep 2020, 18:02

Hakim Ziyech heeft de training bij Chelsea hervat. Trainer Frank Lampard van de club uit Londen verwacht dat zijn aanwinst snel weer beschikbaar is, zo vertelde hij in de aanloop naar het competitieduel van zaterdag met West Bromwich Albion.

Ziyech liep zijn knieblessure eind vorige maand op tijdens een oefenduel met Brighton & Hove Albion. De van Ajax overgekomen speler kwam sindsdien niet meer in actie. Trainer Lampard vertelde dat de komende duels met West Bromwich Albion en Tottenham Hotspur nog te vroeg komen voor de Marokkaans international.

Chelsea treft Tottenham Hotspur dinsdag voor een duel in de League Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.