Terug

Volg Vandaag Inside

'Ziyech en Chelsea akkoord over transfer naar Paris Saint-Germain'

'Ziyech en Chelsea akkoord over transfer naar Paris Saint-Germain'

30 jan 2023, 22:15

Hakim Ziyech staat op de laatste dag van de winterse transferperiode voor een overstap naar Paris Saint-Germain. Volgens Voetbal International hebben de betrokken partijen een akkoord bereikt over de transfer van de voormalig Ajacied.

Waarschijnlijk wordt Ziyech (29) door PSG gehuurd van Chelsea. Naar verluidt wordt de transfer dinsdag afgerond. Eerder deze winter werd Ziyech al gelinkt aan onder meer Manchester United, Tottenham Hotspur, Barcelona en AC Milan.

Ziyech verkaste in de zomer van 2020 van voor ruim 40 miljoen euro van Ajax naar Chelsea. Hoewel hij af en toe in de basis stond, kon hij nooit uitgroeien tot een vaste kracht voor 'The Blues'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.