Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech door Chelsea-supporters verkozen tot Man of the Match

Ziyech door Chelsea-supporters verkozen tot Man of the Match

29 okt 2020, 14:28

Met Hakim Ziyech in de basisopstelling heeft Chelsea in de groepsfase van de Champions League gewonnen van Krasnodar. In Rusland werd het 0-4 voor de Engelsen. Ziyech, die bij Chelsea voor de eerste keer in een officiële wedstrijd in de basis stond, liet meteen een goede indruk achter.

De Marokkaans international was bij meerdere dreigende acties voor het Russische doel betrokken en tekende in de tweede helft voor zijn eerste treffer in dienst van Chelsea.

Chelsea-trainer Frank Lampard was na afloop lovend over Ziyech. 'Hakim heeft heel hard gewerkt om weer fit te worden. Dat is hem gelukt en we zagen dat hij steeds meer in de buurt van een basisplaats kwam. Het was mooi om te zien dat hij extra kwaliteit in het elftal bracht. Ik ben echt onder de indruk.'

Ook supporters van Chelsea zijn blij met 'The Wizard'. Op Twitter konden de fans hun stem uitbrengen op de man van de wedstrijd. De oud-speler van Ajax kreeg ruim 59 procent van de stemmen. Timo Werner eindigde als tweede in de verkiezing, met ruim 18 procent van de stemmen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.