Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech doneert bijna twee ton aan kinderen met kanker

Ziyech doneert bijna twee ton aan kinderen met kanker

25 feb 2019, 18:05

Ajax-middenvelder Hakim Ziyech heeft een bedrag van 185 duizend euro gedoneerd aan een vereniging die zich inzet voor kinderen met kanker. Dat meldt Le 360 Sport op basis van Marokkaanse berichtgeving.

Ziyech heeft de donatie samen met zijn moeder gedaan. Op 10-jarige leeftijd verloor hij zelf zijn vader aan kanker. Het is niet de eerste keer dat Ziyech op maatschappelijk gebied positief in het nieuws komt. Eerder deze maand werd bekend dat Ziyech ook steun heeft geboden aan Leon de Kogel, die vanwege de hoge medische kosten van een auto-ongeluk op Malta met financiële problemen kampt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.