Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ziyech blijft een heel aparte jongen, met zijn mouwtjes in de hand'

‘Ziyech blijft een heel aparte jongen, met zijn mouwtjes in de hand'

9 okt 2019, 19:37

Wim Kieft stoort zich niet meer aan de 'maniertjes' van Ajax-speler Hakim Ziyech, vertelt onze analist onder het genot van een bakje koffie in de Veronica Inside-rubriek 'Koffie met Kieft'.

Ziyech sprong in het oog bij Wim in de wedstrijd van Ajax uit tegen ADO Den Haag zondag (0-2). "Hij speelde wel weer met zijn mouwtjes in zijn hand," merkte onze analist op. Wim vervolgt: "Het blijft toch een heel aparte jongen vind ik. Het stoort me niet op het moment dat hij hartstikke goed speelt, aan het jagen is en constant druk zet op de bal." Wim geniet van de voetballende kwaliteiten van de Ajacied: "Aan de bal is hij grandioos!" Volgens Wim waren de 'maniertjes' van Ziyech in het verleden wel een probleem. "1,5 jaar geleden was dit een heel groot issue geworden, zijn uitstraling en hoe die deed enzo. Maar nu maakt het niks uit, zolang je maar gewoon goed speelt."

Koffie met Kieft: 'Blind is weergaloos goed momenteel'
7:21
Koffie met Kieft: 'Blind is weergaloos goed momenteel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.