Terug

Volg Vandaag Inside

'Zirkzee ziet er ongemotiveerd en ongelukkig uit op trainingen'

'Zirkzee ziet er ongemotiveerd en ongelukkig uit op trainingen'

30 apr 2020, 12:40

In Duitsland hopen ze aankomende week meer duidelijkheid te krijgen over de eventuele hervatting van de Bundesliga. Bij koploper Bayern München is inmiddels een strijd losgebarsten voor de positie van tweede spits, dat meldt het Duitse medium BILD.

De eerste spits in München is natuurlijk Robert Lewandowski, die momenteel herstellende is van een blessure. Achter hem stond de laatste weken voor de corona-uitbraak de Nederlandse Joshua Zirkzee. Zirkzee maakte als invaller belangrijke goals tegen VFL Wolfsburg en SC Freiburg. Tegen 1899 Hoffenheim en FC Augsburg stond de oud-speler van Feyenoord zelfs in de basis.

BILD meldt nu dat Zirkzee nog niet helemaal zeker is van zijn rol als 'stand-in'. De 20-jarige Jann-Fiete Arp maakt namelijk veel indruk op trainer Hansi Flick. Arp kwam vorig jaar over van HSV Hamburg maar zat door blessureleed meestal niet eens bij de selectie van Bayern Onder-23.

Sinds Bayern weer is gaan trainen, maakt de Duitse spits een zeer goede indruk en scoort hij veel op de trainingen. Zirkzee daarentegen maakt een wat ongemotiveerde en ongelukkige indruk. BILD vraagt zich dan ook af of de Nederlander nog wel tweede spits achter Lewandowski is, mocht de competitie hervat worden.

René adviseerde de 18-jarige Zirkzee eind 2019 al om weg te gaan bij Bayern, zodat hij aan veel speelminuten kan komen. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - René adviseert Nederlands toptalent: 'Hij moet weg bij Bayern en iedere week gaan spelen'

René adviseert Nederlands toptalent: 'Hij moet weg bij Bayern en iedere week gaan spelen'
2:19
René adviseert Nederlands toptalent: 'Hij moet weg bij Bayern en iedere week gaan spelen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.