Terug

Volg Vandaag Inside

Zirkzee loopt blessure op en kan plek in Oranjeselectie vergeten

11 mrt 2024, 14:56

Joshua Zirkzee heeft een hamstringblessure opgelopen in de wedstrijd van zijn club Bologna tegen Internazionale. De jonge aanvaller is volgens de Italiaanse club zo'n drie tot vier weken uitgeschakeld.

Zirkzee is door die blessure niet beschikbaar voor het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman had de 22-jarige spits opgenomen in zijn voorselectie voor de komende oefeninterlands tegen Schotland (22 maart) en Duitsland (26 maart), maar hij zal zijn debuut in de definitieve selectie van Oranje moeten uitstellen.

Zirkzee werd zaterdag in het met 1-0 verloren duel met Inter elf minuten voor tijd naar de kant gehaald. Bologna meldde maandag op zijn website dat uit medisch onderzoek is gebleken dat hij geblesseerd is geraakt aan zijn linkerhamstring.

Wim Kieft vertelde onlangs in Veronica Offside dat Joshua Zirkzee zeker een kans zou moeten krijgen bij Oranje. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.