Terug

Volg Vandaag Inside

Zirkzee in de basis bij Bayern München

Zirkzee in de basis bij Bayern München

27 sep 2020, 17:05

Bij Bayern München staat zondag in het uitduel tegen Hoffenheim de Nederlandse aanvaller Joshua Zirkzee in de basis. De 19-jarige Schiedammer vervangt de Pool Robert Lewandowski, die niet fit genoeg is. Lewandowski neem wel plaats op de bank.

Zirkzee stond het afgelopen seizoen drie keer in de basis bij de Duitse kampioen. In het eerste competitieduel van dit seizoen viel hij vorige week tegen Schalke (8-0) kort voor tijd in. In het duel om de Supercup met Sevilla bleef de Nederlander donderdag op de bank. Bayern won de trofee na verlenging: 2-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.