Terug

Volg Vandaag Inside

'Zij zou op het eerste gezicht een zusje van Hélène Hendriks kunnen zijn!'

7 sep 2023, 09:16

Estavana Polman maakte woensdagavond haar debuut als presentatrice op televisie in het SBS6-programma Beter laat dan nooit. Tina Nijkamp heeft in haar column in De Telegraaf mooie woorden over voor de handbalster.

"Beter laat dan nooit is het programma waar ik me dit seizoen het meest op heb verheugd," begint Tina. "Vanwege de interessante combinatie van de BN’ers maar ook omdat Estavana hiermee haar debuut maakt als tv-presentatrice."

De kijkcijferexpert is niet alleen benieuwd omdat Estavana pas 31 jaar is en er zelden iemand van rond de 30 een groot programma presenteert op een grote familiezender, maar ook omdat Estavana al eerder in een realityprogramma en bij De Oranjezomer heeft laten zien dat ze heel authentiek overkomt: "Het viel op dat ze best veel overeenkomsten heeft met Hélène, de kijkcijferkoningin van deze zomer. Ze zouden op het eerste gezicht zusjes kunnen zijn."

"Net als Hélène lijkt Estavana een nuchtere persoonlijkheid te hebben en een grote dosis relativeringsvermogen," legt Tina uit. "Ook is ze niet bang toe te geven als ze iets niet weet, is ze ontwapenend en recht voor haar raap. Dat zagen we bijvoorbeeld al toen ze in De Oranjezomer Rutger Castricum terechtwees met: Nu doe je lelijk, toen hij stelde dat vrouwen in de sportwereld minder verdienen omdat ze niet zo goed zijn als mannen." (zie video bovenaan deze pagina)

"In de eerste aflevering van Beter laat dan nooit blijft Estavana net als in De Oranjezomer helemaal zichzelf," besluit Tina. "Ze heeft al aangegeven alleen tv shows te willen presenteren die ze zelf heel leuk vindt, maar ik heb zomaar het idee dat we de komende tijd nog veel van Estavana gaan horen, als handbalster maar ook als tv- presentatrice."

De Oranjezomer staat op de longlist voor de Gouden Televizier-Ring. Verder maken Hélène en Wilfred kans in de categorie Televizier-Ring Presentator en Noa, Merel en Sam in de categorie Televizier-Ring Talent. Klik »HIER« om je stem uit te brengen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.