Terug

Volg Vandaag Inside

Ziggo Sport verwerft exclusieve rechten van UEFA-clubvoetbal vanaf 2024

Ziggo Sport verwerft exclusieve rechten van UEFA-clubvoetbal vanaf 2024

10 nov 2022, 12:17

De wedstrijden in de Champions League, de Europa League én de Conference League zijn met ingang van het seizoen 2024-2025 te zien bij Ziggo Sport. Dat maakte de zender donderdag bekend. Het contract tussen Ziggo Sport en de UEFA geldt van medio 2024 tot medio 2027.

Ziggo Sport heeft als enige partij de exclusieve rechten verworven voor de drie competities. Het is voor het eerst dat één zender alle drie de competities van het Europese clubvoetbal uitzendt. De wedstrijden van de deelnemende Nederlandse clubs zijn voor iedereen gratis te streamen via de Ziggo Go-app.

De rechten van de Europa League en Conference League liggen tot die tijd bij Talpa. RTL zendt de Champions League uit. Vorige week werd bekend dat zij de rechten gaan kwijtraken.

Chris Woerts wist onlangs in Vandaag Inside al te vertellen dat Talpa en RTL de rechten van het UEFA-clubvoetbal zouden verliezen. Bekijk het in de video hieronder.

Chris heeft groot nieuws over uitzendrechten Champions League en Europa League
5:23
Chris heeft groot nieuws over uitzendrechten Champions League en Europa League



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.