Terug

Volg Vandaag Inside

Ziggo Sport raakt uitzendrechten Premier League kwijt

Ziggo Sport raakt uitzendrechten Premier League kwijt

7 juli 2021, 10:03

De Premier League is vanaf 2022 te zien via streamingplatform Viaplay. Eerder verzekerde de Nordic Entertainment Group, oftewel de NENT Group, zich al van de uitzendrechten van de Formule 1, het darts en de Duitse Bundesliga.

In het eerste kwartaal van volgend jaar wordt het streamingplatform in Nederland gelanceerd. Viaplay heeft de rechten verworven om de Premier League uit te zenden in Nederland, Polen, Estland, Letland en Litouwen. De NENT Group had al de uitzendrechten voor de Premier League in de Scandinavische landen Zweden, Denemarken, Finland en vanaf 2022 ook in Noorwegen.

De Premier League wordt momenteel uitgezonden door Ziggo Sport. De zender laat op sociale media weten dat Ziggo de Premier League in het volgende seizoen van 2021-2022 nog zal uitzenden en dat de rechten pas in het seizoen daarna verhuizen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.