Terug

Volg Vandaag Inside

Ziet Maarten van Rossem een samenwerking met Johan Derksen zitten?

Ziet Maarten van Rossem een samenwerking met Johan Derksen zitten?

13 dec 2020, 15:38

Aanstaande maandag start een nieuw seizoen van het quizprogramma De Slimste Mens. In aanloop naar de eerste uitzending geeft enig jurylid Maarten van Rossem in Veronica Magazine daarom antwoord op tien domme vragen, voor de afwisseling.

Er wordt aan Van Rossem gevraagd of hij geen fantastisch duo zou vormen met Johan Derksen. Daar is het jurylid duidelijk over: ‘Nee, want we lijken op elkaar. Hebben allebei een bozige uitstraling.’

Van een samenwerking tussen de twee zal dus niet snel sprake zijn: ‘Voor duopresentatie, waar ik overigens geen voorstander van ben, moet er sprake zijn van een lichte contrastwerking,’ concludeert Van Rossem.

Het complete interview met Maarten van Rossem is te lezen in Veronica Magazine nummer 50. Het tijdschrift ligt nu in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.