Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Zlatan schittert op Italiaans muziekfestival en zingt uit volle borst

ZIEN: Zlatan schittert op Italiaans muziekfestival en zingt uit volle borst

5 mrt 2021, 10:57

Als je dacht dat Zlatan Ibrahimovic alleen goed was op het veld, heb je het mis. Gisteravond schitterde de Zweedse sterspeler op het muziekfestival van San Remo door samen met Sinisa Mihaljovic een lied te zingen.

De twee raakten bevriend tijdens hun periode bij Inter Milan. Hun vriendschap begon overigens niet zo succesvol. Ze stonden namelijk tegenover elkaar toen Zlatan uitkwam voor Ajax en Mihajlovic voor Juventus. 'Het begon met een kopstoot', zo vertelt de Serviër. 'Wat het met Zlatan is, je kunt hem niet bedreigen. Je moet hem uit de tent lokken, zo haal je hem uit zijn spel. Hij werd zo kwaad dat hij mij een kopstoot gaf en een rode kaart kreeg. Toen hij naar Inter kwam, wilde ik die gunst teruggeven. Dat is hoe wij liefde tonen.'

Zlatan laat zien dat voetballers kunnen zingen, wij kennen nog wel een scheidsrechter die een nummertje kan spelen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.