Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN! Woedende Piqué deelt screenshot van bankafschrift van salaris bij Barça

ZIEN! Woedende Piqué deelt screenshot van bankafschrift van salaris bij Barça

7 jan 2022, 21:05

Gerard Piqué heeft vrijdagavond flink van zich afgebeten nadat de Spaanse journalist Lluís Canut uitspraken deed over het salaris van de Spanjaard. Canut beweert dat de verdediger van Barcelona 28 miljoen euro bruto per jaar verdient.

Canut zegt dat Piqué weliswaar een flink deel van zijn salaris heeft ingeleverd, maar dat hij door een loyaliteitsbonus alsnog 28 miljoen euro bruto verdient. Ook deelde Canut salarissen van andere Barça-spelers. In verdediging van zichzelf en zijn ploeggenoten deelde Piqué een screenshot van een bankafschrift waarop te zien is dat hij 2,3 miljoen euro bijgeschreven kreeg. Dit is de helft van zijn netto salaris. 'Hier heb je vijftig procent van mijn salaris, geïncasseerd op 30 december. Respecteer jezelf een beetje,' zet de ervaren voetballer onder zijn Twitter-post.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.