Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis terug naar Manchester United?

Memphis terug naar Manchester United?

7 apr 2019, 15:27

Op dit moment speelt Memphis Depay nog voor Olympique Lyon. Het is alleen niet uitgesloten dat de aanvaller daar na de zomer ook nog te zien is. Het nieuwsplatform Manchester Evening News ziet een terugkeer naar Old Trafford namelijk wel zitten.

Zo omschrijft de krant Depay als 'vaak spelend als centrale aanvaller, is Depay geweldig in de Ligue 1 de afgelopen seizoenen en die vorm trekt hij door op het internationale podium. Hij loopt één op drie bij Lyon en voor Nederland scoorde hij acht keer in elf duels sinds 2018.

Maar de krant gaat nog verder; 'Hij kan op alle posities voorin uit de voeten. United moet dan ook een poging voor Depay overwegen en hem een tweede kans op Old Trafford gunnen. Hij is volwassen en beter geworden. Depay is niet de ster die Sancho is en hij heeft niet hetzelfde potentieel, maar hij zou diepte aan de frontlinie toevoegen. Als United gefrustreerd wordt in de jacht op Sancho, dan zouden ze het een stuk slechter kunnen doen dan de aandacht op Depay richten en hem de kans geven om te laten zien hoeveel beter hij is geworden.'

Ondertussen ziet de Franse krant L'Equipe de aanvaller eerder vertrekken naar Liverpool waar hij met Van Dijk en Wijnaldum zou komen te spelen. Hij zou daar Mané moeten opvolgen die in de belangstelling staat van Real Madrid.

De mannen zijn in ieder geval fan:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.