Zien: vriendin Giménez poseert met Feyenoord-shirt voor Johan Cruijff ArenA

19 mrt 2023, 00:00

Fer Serrano, de vriendin van Santiago Giménez, is absoluut niet bang. Na de historische 2-3 zege van Feyenoord op Ajax poseerde ze voor de Johan Cruijff ArenA met een wedstrijdshirt van de Rotterdammers. Zo is te zien op de onderstaande foto van haar Instagram-pagina.

(Tekst gaat verder onder de tweets.)

Eerste uitzege sinds 2005 bij Ajax

Feyenoord heeft de koppositie van de Eredivisie verstevigd. De ploeg van trainer Arne Slot kwam in de uitwedstrijd tegen Ajax opnieuw terug van een achterstand. Lutsharel Geertruida kopte Feyenoord in de 87e minuut naar de zege: 2-3.

Met de eerste uitzege sinds 2005 op Ajax vergrootte Feyenoord de voorsprong op de achtervolger tot 6 punten. Santiago Giménez schoot Feyenoord in de 5e minuut op voorsprong. De spits scoorde na een actie van Quilindschy Hartman, de linksback die in de 25e minuut werd gewisseld nadat hij al een tweede gele kaart had kunnen krijgen.

Edson Álvarez kopte Ajax in de 17e minuut op gelijke hoogte en Dusan Tadic maakte in de 37e minuut de 2-1. Feyenoord had het lastig na de snelle openingstreffer, maar herstelde zich na rust. Sebastian Szymanski maakte in de 52e minuut gelijk. Even voor de winnende treffer van Geertruida voorkwam doelman Timon Wellenreuther dat Mohammed Kudus voor Ajax scoorde.