Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Veelzeggende reactie Simeone op late invalbeurt Griezmann

ZIEN: Veelzeggende reactie Simeone op late invalbeurt Griezmann

2 juli 2020, 15:22

Dinsdagavond stonden FC Barcelona en Atlético Madrid tegenover elkaar. Antoine Griezmann, die de afgelopen jaren furore maakte in Madrid en nu uitkomt voor FC Barcelona, moest het doen met een invalbeurt van nog geen vier minuten. Oud-trainer Diego Simeone reageerde na afloop van de wedstrijd (2-2) kort maar krachtig op de situatie van Griezmann. 'Ik heb er geen woorden voor,' zei de Argentijn tegenover de Spaanse tv.

Ook de reactie van Simeone, die de voormalig Atleti-vedette vóór zijn invalbeurt in de negentigste minuut aan de zijlijn ziet staan, is veelzeggend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.