Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Van Persie koopt gigantische villa van 6,5 miljoen van bekende miljonair

ZIEN: Van Persie koopt gigantische villa van 6,5 miljoen van bekende miljonair

24 juli 2021, 10:01

Robin van Persie heeft de villa van beroemde zakenman en Feyenoord-supporter Michel Perridon gekocht. De voormalige spits van Feyenoord betaalde 6.550.000 euro voor het gigantische huis in Rotterdam. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

'Dat ik mijn huis mag verkopen aan een van de grootste voetballers die we hier in Rotterdam ooit hebben voortgebracht: schitterend, toch? En het is nog een mooie gozer ook. Ik weet zeker dat hij hier heel mooie tijden gaat hebben, net als ik heb gehad,' vertelt Michel Perridon in gesprek met het AD. (klik hier voor meer foto's!)

Perridon legt uit waarom hij zijn gigantische villa aan Van Persie heeft verkocht. 'Ik wilde van mijn huis af omdat het te groot is, nu mijn kinderen het huis uit zijn. En ik wist dat Robin op zoek was naar een nieuwe plek. Hij is komen kijken, en hij vond het geweldig. Ik ben altijd zuinig op mijn spullen, dus ook op m’n huis. Een dag later waren we er uit.'

Op jonge leeftijd startte Perridon de elektronica-onderneming Trust, dat uitgroeide tot een multinational. De Rotterdammer verkocht het bedrijf drie jaar geleden voor een onbekend bedrag. Verder is Perridon bekend van het tv-programma Dragons’ Den, waarin hij jonge startende ondernemers op weg helpt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.