Terug

Volg Vandaag Inside

Zien: Valentijn Driessen schittert op de foto met Michael van Praag: 'Groeiende vriendschap'

20 jan 2024, 20:29

Valentijn Driessen en Michael van Praag waren in oktober niet de allerbeste vrienden, maar lijken weer door één deur te kunnen. De chef voetbal van De Telegraaf ging zaterdag namelijk op de foto met de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ajax. "Let op de groeiende vriendschap tussen Valentijn en Michael van Praag", schrijft Willem Vissers van de Volkskrant bij zijn post op X.

Valentijn en Van Praag waren zaterdag samen te gast in de talkshow NH Sportcafé, die door Leo Driessen wordt gepresenteerd op de regionale zender NH Radio.

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Uithaal Van Praag naar Valentijn

Van Praag haalde in oktober nog hard uit naar Valentijn, nadat de chef voetbal van De Telegraaf kritisch was op de keuze van Ajax voor Van Praag in de RvC. Valentijn noemde het onder meer 'een gotspe en vriendjespolitiek'.

"Je mag die mening zijn toegedaan, maar als je mij en Leo beschuldigt van een incestueuze Ajax-kliek. Dat is een belediging, een hele grote belediging", reageerde Van Praag. "Daarmee ontkracht je jouw verhaal. Het enige dat je doet, door je zo op te stellen, is je eigen verhaal ontkrachten. En dat doe je dagelijks."

"Je bent geil op berichtjes krijgen van mij. Je hele leven wilde je informatie. Michael: hoe zit dit? Hoe zit dat? Dat mag je blijven doen, maar je moet niet beledigen en Leo ook niet. Dat het aan mijn leiderschap zou liggen. Dat gooi je op mijn bordje", vervolgde Van Praag. "Dit is smaad wat je doet. Dat moet je heel goed onthouden. Je vernedert me gewoon! Je kunt niet anders. Je kunt alleen maar negatief zijn", aldus Van Praag in oktober over Valentijn.

Hugo Borst reageerde eerder in Veronica Offside op de uithaal van Michael van Praag richting Valentijn Driessen tijdens een live radio-uitzending. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.