Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Thomas Tuchel negeert uitgestoken hand van Thibaut Courtois

ZIEN: Thomas Tuchel negeert uitgestoken hand van Thibaut Courtois

28 apr 2021, 14:58

Gisteravond speelde Chelsea de halve finale van de Champions League uit tegen Real Madrid. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel door doelpunten van Pulisic en Benzema. Na afloop van de wedstrijd vond een opmerkelijk moment plaats tussen Thibaut Courtois en Thomas Tuchel.

Na het laatste fluitsignaal wil Courtois namelijk een handje geven aan de trainer van Chelsea, maar die loopt straal langs de keeper. Tuchel kan online op veel support rekenen van Chelsea-fans die de Duitse oefenmeester steeds meer gaan waarderen. Of Tuchel Courtois bewust vermeed, is niet duidelijk. Opvallend is het wel.

Bekijk de beelden hieronder.

René vertelde in de studio wat hij van Tuchel vindt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.