Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Ricardo Kishna zet Amsterdams penthouse voor miljoenen (!) te koop

ZIEN: Ricardo Kishna zet Amsterdams penthouse voor miljoenen (!) te koop

11 okt 2021, 14:39

Ricardo Kishna gaat zijn penthouse op de Amsterdamse Zuidas verkopen. De voormalig speler van Ajax kocht dit prachtige huis in 2016 en hoopt het met veel winst te verkopen.

De aanvaller betaalde vijf jaar geleden 900.000 euro voor dit penthouse. Volgens Funda zou Kishna er nu ruim 2,4 miljoen euro voor willen ontvangen. Het huis bezit 203 vierkante meter aan woonruimte. Er zijn drie slaapkamers met één master-suite, die een eigen badkamer heeft en een prachtig uitzicht over de zuid-as van Amsterdam. Ook is er een grote woonkamer die verbonden staat aan de keuken en eettafel. Bekijk de foto's hier!

Kishna staat nog onder contract bij ADO Den Haag. Twee weken geleden trainde hij een dag voor de wedstrijd met Roda JC samen met Eljero Elia nog apart van de groep. De verwachting is dat Kishna snel zal aansluiten bij de selectie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.