Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Messi koopt deze prachtige verdieping in Miami voor 7,3 miljoen dollar

ZIEN: Messi koopt deze prachtige verdieping in Miami voor 7,3 miljoen dollar

28 apr 2021, 19:56

Lionel Messi heeft zichzelf en zijn gezin getrakteerd op een hele verdieping in Miami. De investering kostte maar liefst 6 miljoen euro. Dat meldt The Real Deal.

Vanuit de verdieping heeft de familie Messi een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. De negende verdieping in Regalia is volledig van de Argentijnse aanvaller en bezit vier slaapkamers, vier badkamers, en een wijnkelder met plek voor 1000 flessen. Ook heeft de verdieping een terras van bijna 200m² en een privé-zwembad.

De familie Messi heeft ook de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een sportschool, een kinderspeelruimte, champagnebar en een spa. Er is ook een privé-kok aanwezig.

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.