Terug

Volg Vandaag Inside

Zien: Max Verstappen en Yuki Tsunoda racen tegen elkaar in monstertrucks

Zien: Max Verstappen en Yuki Tsunoda racen tegen elkaar in monstertrucks

28 juni 2023, 11:04

De RedBull-familie staat erom bekend dat ze voorafgaand aan Formule 1-weekenden vette dingen doen met hun coureurs van RedBull Racing en zusterteam AlphaTauri. Deze keer is het de beurt aan Max Verstappen en Yuki Tsunoda.

Op het YouTube-kanaal van RedBull is te zien dat de Nederlander van RedBull Racing en de kleine Japanner van AlphaTauri het tegen elkaar afleggen in heuse monstertrucks. Dit alles speelt zich af in een mijn in het Oostenrijkse Eisenerz.

Verstappen pakte dan wel pole position voor de monstertruck-race, maar uiteindelijk was het Tsunoda die er met de winst vandoor ging. Hopelijk gaat het voor Verstappen in zijn eigen Formule-1 auto dit weekend wat beter. Dan staat namelijk de Grand Prix van Oostenrijk op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.