Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Max Verstappen als held onthaald bij hoofdkwartier Red Bull

ZIEN: Max Verstappen als held onthaald bij hoofdkwartier Red Bull

15 dec 2021, 18:40

Max Verstappen is met oranje fakkels onthaald bij de fabriek van Red Bull Racing in het Engelse Milton Keynes. De wereldkampioen in de Formule 1 werd in een oranje sportauto van Honda naar de fabriek gereden.

Langs de weg hadden honderden mensen zich verzameld. Zij applaudisseerden en sommigen hadden een oranje fakkel in de hand. 'Er staat iets te gebeuren in Milton Keynes. De nieuwe wereldkampioen verwelkomen', schreef Red Bull bij de video van de ontvangst. Bij het uitstappen werd Verstappen opgewacht door teambaas Christian Horner en technisch directeur Adrian Newey. 'Wow, dit is geweldig!', zei de 24-jarige Verstappen over zijn onthaal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.