Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Mario Been wordt verrast door geniale muzikale ode

ZIEN: Mario Been wordt verrast door geniale muzikale ode

23 okt 2021, 23:05

Mario Been heeft een preview te horen gekregen van een muzikale ode aan hem. In het ESPN-programma De Eretribune wordt er met Martijn Krabbendam gebeld, die mede verantwoordelijk is voor de ode. Het muzikale stuk is namelijk de tweede productie van de Dick Voormekaar Podcast, van Krabbendam en collega Michel van Egmond.

Eerder kreeg Feyenoord-trainer Arne Slot een eigen muzieknummer en analist Been is daarmee zijn opvolger. De ode is gemaakt op muziek van Bonnie Tyler, Total Eclipse of the Heart. Het gehele nummer wordt in de podcast zelf gedraaid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.