Terug

Volg Vandaag Inside

Zien: Jutta Leerdam bevestigt met intieme foto's relatie met Jake Paul

Zien: Jutta Leerdam bevestigt met intieme foto's relatie met Jake Paul

3 apr 2023, 18:44

Jutta Leerdam heeft met enkele intieme foto's op haar Instagram-account bevestigd dat ze een relatie heeft met de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

De laatste weken waren er al volop geruchten over een relatie tussen de twee. Jutta Leerdam meermaals gespot met Jake Paul in Miami. De geruchten worden nu bevestigd met een aantal foto's op het Instagram-account van de Nederlandse schaatsster, waarbij ze schrijft: "That's it." Jake Paul schrijft bij foto's op zijn Instagram-account: "I'm Dutch now."

Jutta Leerdam maakte afgelopen zomer bekend dat haar relatie met Koen Verweij na vijf jaar voorbij was. Ze schreef destijds op Instagram: "Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter onze relatie te zetten. We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.