Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: jonge fan pakt zijn moment en rent veld op richting Memphis

ZIEN: jonge fan pakt zijn moment en rent veld op richting Memphis

4 sep 2021, 22:31

Memphis Depay keek even raar op toen er in de slotfase van het thuisduel van het Nederlands elftal tegen Montenegro (4-0) plotseling een jeugdige fan naast hem op het veld stond. Het jongetje vroeg om een 'selfie' en de aanvaller van Barcelona besloot samen met hem te poseren.

De supporter was zichtbaar gelukkig met zijn 'selfie' en sprintte snel weer de hoofdtribune van het Philips-stadion op. Na het laatste fluitsignaal probeerden ook nog enkele andere supporters de speler van het Nederlands elftal te bereiken. Zij werden echter door toegesnelde stewards tegengehouden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.