Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Jetro Willems gespot in de Johan Cruijff ArenA

ZIEN: Jetro Willems gespot in de Johan Cruijff ArenA

15 aug 2021, 16:25

Jetro Willems zat zaterdagavond op de tribune in de Johan Cruijff ArenA tijdens het duel tussen Ajax en NEC (5-0). Het is nog onduidelijk waarom de voormalig verdediger van PSV aanwezig was in Amsterdam, wel zit Willems momenteel zonder club.

De 22-voudig international van Oranje verruilde PSV, waarmee hij twee keer landskampioen werd, in 2017 voor Eintracht Frankfurt. De linksback was in zijn eerste seizoen meestal basisspeler, maar verloor daarna zijn plek in het elftal. Na afloop van het vorige seizoen werd het contract van Willems niet verlengd.

Willems speelde het seizoen 2019-2020 voor de Engelse club Newcastle United. In de Premier League was hij bij Newcastle een vaste waarde en maakte hij twee doelpunten, tot Willems begin vorig jaar een zware knieblessure opliep. Na een lange revalidatie sloot de bij Sparta opgeleide verdediger weer aan bij de selectie van Frankfurt, maar Willems kreeg dit seizoen geen speeltijd in de Bundesliga. De vleugelverdediger moet nu op zoek gaan naar een nieuwe club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.