Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN! Hansie met 'magistrale' omhaal in het shirt van Telstar

ZIEN! Hansie met 'magistrale' omhaal in het shirt van Telstar

18 sep 2020, 00:56

Wie dacht dat Hansie als voetballer alleen maar goed was in het neerschoffelen van tegenstanders, zit er helemaal naast. Bij FOX Sports zijn er beelden opgedoken van Hansie zoals we hem nooit eerder zagen.

De quizvraag is of Hansie ooit wel eens een omhaal heeft gescoord in het shirt van de San Jose Earthquakes. Tafelgasten Mario Been, Hugo Borst en Glenn Helder schatten de technische vaardigheden van Hansie hoog in en gokken op 'waar'. Ronald de Boer zegt na lang twijfelen dat het Hansie toch niet gelukt is om een omhaal te scoren en gokt dus op 'Niet Waar'.

Ronald de Boer heeft het bij het juiste eind, maar dan worden er toch nog even wat oude beelden uit de hoge hoed getoverd. Hansie in het shirt van Telstar in 1993. Na een totaal mislukt schot probeert Hansie zijn fout goed te maken door de bal nogal creatief voor te geven. Het lukt de balvirtuoos om de bal maar liefst vijf keer hoog te houden en geeft, met een man in zijn rug, de bal vervolgens voor met een perfect uitgevoerde omhaal. Helaas staat er niemand in de zestien om de magistrale voorzet binnen te koppen.

Of Hansie nog wat spierscheuringen aan deze actie heeft overgehouden is niet bekend, maar valt zeker niet uit te sluiten. Bekijk hieronder de beelden!

We wisten al dat Hansie Hansie soepeltjes in de heupen was. In Veronica Inside zagen we hem eerder al dansen in een Grieks restaurant. Bekijk hieronder de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.