Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoorder slaat hockeytalent Noor Omrani aan de haak

Feyenoorder slaat hockeytalent Noor Omrani aan de haak

1 nov 2021, 13:26

Feyenoord-rechtsback Marcus Pedersen heeft een relatie met groot Nederlands hockeytalent Noor Omrani van HC Den Bosch. In gesprek met FHM bevestigt de 21-jarige Noor dat het officieel is.

De hockeyster heeft een vriend, die werkt bij Feyenoord en raakte zo in contact met Pedersen. Omrani bezocht een wedstrijd in De Kuip, waarna het balletje begon te rollen. 'Een maandje later zijn we nog een keer gaan kijken en na de wedstrijd gingen we nog even wat drinken in de spelerslounge', vertelt Omrani. 'Daar raakte ik in gesprek met een superaardige gast. Hij vroeg wie ik de beste speler van Feyenoord vond. Toen antwoordde een vriendinnetje van mij dat het nummer 2 van Feyenoord was. Bleek dat die man de manager was van Marcus, haha. Dus hij is later naar Marcus toegegaan en zei dat hij zijn toekomstige vriendin had gevonden.'

De twee gingen elkaar vervolgens volgen op Instagram en kwamen zo met elkaar in contact. 'Hij reageerde op een story waarop ik koffie aan het drinken was met de vraag wanneer wij samen koffie zouden gaan drinken.' Pedersen bevestigt tegenover FHM hij inderdaad een relatie met Omrani heeft. 'Yes, it’s official.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.