Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Doelman Gorter plaatst foto over zijn Ajax-droom in Johan Cruijff ArenA

ZIEN: Doelman Gorter plaatst foto over zijn Ajax-droom in Johan Cruijff ArenA

22 mei 2021, 11:28

Jay Gorter wil dolgraag naar Ajax. Dat blijkt wel uit een foto van Instagram, die de doelman van Go Ahead Eagles heeft geplaatst.

'Kleine jongens met een droom', schrijft Gorter bij zijn foto. De keeper bezocht in het verleden de Johan Cruijff ArenA samen met een vriend. Van 2010 tot en met 2014 keepte Gorter in de jeugd van de Amsterdammers.

Afgelopen maandag werd de 20-jarige keeper gespot op trainingscomplex De Toekomst. Daar sprak Gorter anderhalf uur lang met Ajax-trainer Erik ten Hag. Gorter heeft een uitstekend seizoen achter de rug.

Go Ahead Eagles promoveerde dankzij de misstap van De Graafschap naar de Eredivisie. Gorter was dit seizoen enorm belangrijk voor de ploeg van trainer Kees van Wonderen. De doelman hield 25 keer het doel schoon in 37 wedstrijden.  

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.