Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN! Dit is nu al de grootste misser van het seizoen

ZIEN! Dit is nu al de grootste misser van het seizoen

12 sep 2020, 20:54

What the f*ck… deze misser van Aster Vranckx in de Belgische competitie gaan we in nog heel wat compilaties terugzien.

De 17-jarige middenvelder van KV Mechelen krijgt tegen Oostende dé kans op de 1-0, maar verprutst een enorme kans voor leeg doel. De bal komt door slecht uitverdedigen van Oostende en de lat voor de voeten van de jonge middenvelder. Hij neemt de bal nog goed met de borst aan, maar als hij voor het lege doel wil afronden stapt hij zeer ongelukkig op de bal.

De Belg struikelt als een amateur over de bal heen en gaat richting de grond. Vervolgens kan een verdediger de bal eenvoudig wegwerken. De middenvelder kan wel door de grond zakken, en terecht. Vranckx stond zowat op de doellijn, maar krijgt de bal er nog niet in. Dit ruikt naar matchfixing, oordeel zelf maar!

'Moet je een beetje geluk mee hebben', zou René zeggen. De analist zag in de belangrijke wedstrijd tussen Manchester City en Lyon in de kwartfinale van de Champions League ook een enorme misser van Raheem Sterling. De misser kostten de Engelse een plek in de halve finale. Bekijk hieronder de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.