Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: 'Dit is de miljoenenvilla van Louis van Gaal in Portugal'

ZIEN: 'Dit is de miljoenenvilla van Louis van Gaal in Portugal'

13 juli 2021, 11:33

In de zoektocht naar een nieuwe bondscoach is de KNVB uitgekomen bij Louis van Gaal. Afgelopen week werd bekend dat Eric Gudde en Nico-Jan Hoogma naar Portugal waren afgereisd om in gesprek te gaan met de trainer. Van Gaal bezit daar een prachtig optrekje, zo valt te zien op foto's op onder andere www.bekendeburen.nl.

Van Gaal betaalde voor het appartement een bedrag van drie miljoen euro, maar dan heeft hij ook wat: het appartement zou drie slaapkamers en maar liefst vijf badkamers hebben. De woonoppervlakte bedraagt 240 vierkante meter en bestaat verder uit privé-terrassen en een eigen verwarmd zwembad. Bekijk de foto's hier!

VIDEO: René ziet Gudde en Hoogma al langsgaan bij Van Gaal: 'Welkom bij Louis van Gaal!'

René ziet Gudde en Hoogma al langsgaan bij Van Gaal: 'Welkom ...
1:04
René ziet Gudde en Hoogma al langsgaan bij Van Gaal: 'Welkom ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.