Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Deze villa van 2,1 miljoen euro claimt de neef van Promes

ZIEN: Deze villa van 2,1 miljoen euro claimt de neef van Promes

2 mrt 2021, 11:40

De neef van Quincy Promes, die zegt te zijn neergestoken door de voetballer op een feestje, heeft beslag laten leggen op de villa van de ex-Ajacied.

De rechtbank heeft een beslag van ruim 600.000 euro toegestaan. De 29-jarige Promes kocht de villa in Utrecht vorig jaar april voor maar liefst 2,1 miljoen euro.

Het perceel waarop de villa staat is 250 m² groot. Het huis bestaat uit zes kamers, waarvan vijf slaapkamers, één badkamer en een waanzinnige keuken. Om het geheel af te maken is er een prachtige tuin aanwezig en een garage met plek voor één auto.

Op de website van BekendeBuren worden verschillende interieurfoto's getoond. Benieuwd hoe de villa van Promes eruitziet, klik dan op deze link.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.