Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Deze video bewijst dat Van de Beek meer minuten moet krijgen bij Man United

ZIEN: Deze video bewijst dat Van de Beek meer minuten moet krijgen bij Man United

16 apr 2021, 20:32

De overstap van Donny van de Beek naar Manchester United is vooralsnog allesbehalve succesvol uitgepakt. De middenvelder vertrok afgelopen zomer naar The Red Devils voor ruim 35 miljoen euro, maar komt amper aan spelen toe.

Van de Beek mocht afgelopen donderdag 45 minuten spelen tegen Granada in de kwartfinale van de Europa League. Fans van Manchester United zijn van mening dat de Nederlander meer minuten moet krijgen van trainer Ole Gunnar Solskjær. In de onderstaande video is te zien waarom.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.