Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: De eerste beelden van het huwelijk van René en Minouche

ZIEN: De eerste beelden van het huwelijk van René en Minouche

16 juli 2020, 22:04

Vandaag is René getrouwd met zijn Minouche. Een prachtige dag natuurlijk en hier zie je daar de eerste beelden van!

De bruiloft vindt vandaag plaats in Noordwijk. René vertelde eerder in een interview dat er een man of veertig komt. ‘En ’s avonds hebben we nog een klein feestje met honderd mensen. Dat mag net met de coronamaatregeltjes’, aldus René.

De mannen van Veronica Inside zijn ook uitgenodigd. ‘Hans Kraay jr., Jan Boskamp, Johan Derksen, Wilfred Genee, Marco Louwerens. Allemaal mensen met wie ik al twaalf jaar werk’, somt René op.

De eerste beelden van de bruiloft zie je hieronder. Later vanavond vind je ook de eerste reactie van René op onze website!

Het was een absolute topdag voor het bruidspaar. Zie hier hun eerste reactie!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.