Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: de bizarre miljoenenvilla van Cristiano Ronaldo in Manchester

ZIEN: de bizarre miljoenenvilla van Cristiano Ronaldo in Manchester

7 sep 2021, 15:40

Een terugkeer bij Manchester United betekent ook een nieuw optrekje voor Cristiano Ronaldo. De 36-jarige aanvaller, die in het slot van de transferperiode terugkeerde op het oude nest, heeft een nieuwe woning gevonden nét buiten Manchester. 

Ronaldo zal samen met zijn partner en kinderen intrek nemen in een riante villa met een luxe fitnessruimte, zwembad, jacuzzi, bioscoop en gigantische keuken. Ondanks dat de woning zich op het relatief rustige platteland bevindt, heeft de Portugees een team van zes beveiligers tot zijn beschikking, die 24/7 op zijn terrein zullen surveilleren. 

Nu ben je natuurlijk razend benieuwd naar het kostenplaatje van de woning, maar daar is helaas weinig over bekend. Wel is duidelijk dat Ronaldo de woning niet gekocht heeft, maar de villa huurt van zijn nieuwe club Manchester United. 

Klik HIER voor de foto's!

Vorige week werd bekend dat Ronaldo na twaalf jaar terugkeert bij Manchester United. Juventus heeft voor de Portugese aanvaller een bedrag van 15 miljoen euro ontvangen. Woensdag voegt Ronaldo zich - na vijf dagen in quarantaine te hebben gezeten - bij de selectie van trainer Ole Gunnar Solskjær. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.