Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: Danny Vera schittert in comebackvideo van The Streamers

ZIEN: Danny Vera schittert in comebackvideo van The Streamers

11 dec 2021, 20:13

Danny Vera gaat de komende tijd weer op pad met The Streamers, een Nederlandse gelegenheidsformatie opgericht tijdens de coronapandemie om online gratis livestream-concerten te geven. De band bestaat uit een kleine 20 Nederlandse artiesten, waaronder de vriend van de show. In een video op Instagram kondigt de groep een comeback aan, nadat fysieke concerten afgelopen zomer weer tijdelijk mogelijk werden en de groep uit elkaar ging. Bekijk de comebackvideo met Danny Vera hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.