Terug

Volg Vandaag Inside

Zien! Brighton-verdediger Estupiñán maakt wereldgoal tegen Tottenham

Zien! Brighton-verdediger Estupiñán maakt wereldgoal tegen Tottenham

28 dec 2023, 23:03

Tottenham Hotspur is mede door de wereldgoal van Pervis Estupiñán met 4-2 onderuit gegaan in het uitduel met Brighton & Hove Albion in de Premier League.

Estupiñán kreeg na ruim een uur de bal ver van het Tottenham-doel, maar twijfelde vervolgens geen seconde en haalde vol uit, waarmee hij de stand voor Brighton op 3-0 zette.

Brighton leidde al na 23 minuten met 2-0. Jack Hinshelwood opende de score, waarna João Pedro een strafschop benutte en vervolgens ook de 4-0 maakte. Alejo Veliz en Ben Davies bepaalden in de slotfase de eindstand namens de bezoekers.

Jan Paul van Hecke speelde de hele wedstrijd voor Brighton en de geblesseerde Micky van de Ven ontbrak nog bij de Spurs, dat op de vijfde plaats van de Premier League blijft staan. Brighton verkleinde de achterstand op Tottenham tot 6 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.