Terug

Volg Vandaag Inside

Zien: Argentijnen delen na WK-winst sneer uit aan Wout Weghorst

Zien: Argentijnen delen na WK-winst sneer uit aan Wout Weghorst

19 dec 2022, 00:00

De Argentijnen hebben na de gewonnen WK-finale een sneer uitgedeeld aan Wout Weghorst, die na de verloren kwartfinale tegen Argentinië een woordenwisseling met Lionel Messi had tijdens een interview na afloop van de wedstrijd.

"Wat kijk je dom? Ga daarheen, gek. Loop door", zei Messi in de onderstaande video tegen Weghorst. Weghorst zou na afloop het shirt van Messi hebben gevraagd. Volgens de aanwezige journalist Daniel Nohra heeft de Nederlander aangegeven dat zijn Spaans niet goed is en dat hij daarom de reactie van Messi niet begreep.

(Tekst gaat verder onder de beelden.)

Na het veroveren van de wereldbeker zijn de Argentijnen nogmaals teruggekomen op de woordenwisseling tussen Weghorst en Messi. Nicolas Tagliafico heeft namelijk op zijn Instagram-pagina een foto geplaatst van Juan Cruz Souto, lid van de technische staf van Argentinië, die een shirt draagt met de tekst. "Wat kijk je dom? Ga daarheen, gek. Loop door", refererend naar de uitspraken van Messi richting Weghorst, na de wedstrijd in de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.