Terug

Volg Vandaag Inside

Zieke Rekik biedt kans voor Luckassen

Zieke Rekik biedt kans voor Luckassen

19 okt 2018, 15:40

BERLIJN (ANP/DPA) - Derrick Luckassen maakt zondag mogelijk zijn debuut bij Hertha BSC in de basis. De huidige nummer vijf van de Bundesliga kampt met defensieve problemen. Landgenoot Karim Rekik is ziek en mist de wedstrijd in Berlijn tegen Freiburg. Trainer Pal Dardai kiest daarom voor ofwel Luckassen of het negentienjarige talent Florian Baak, zo liet hij doorschemeren bij de persconferentie vrijdag.

Luckassen kwam afgelopen zomer over van PSV maar speelde pas een handvol minuten. Op 22 september viel hij in de 87e minuut in bij de gewonnen thuiswedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach (4-2). Het bleef tot nu toe bij die ene invalbeurt.

De 23-jarige centrale verdediger moet voorlopig Rekik (die ook voor PSV speelde in het verleden) voor zich dulden in de rangorde. Ook Niklas Stark (nu geblesseerd) en Fabian Lustenberger kregen de voorkeur boven Luckassen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.