Terug

Volg Vandaag Inside

Zieke Blind mist laatste training van Ajax voor duel Atalanta

Zieke Blind mist laatste training van Ajax voor duel Atalanta

8 dec 2020, 17:14

Daley Blind heeft de laatste training van Ajax voor het thuisduel met Atalanta Bergamo overgeslagen. De 30-jarige verdediger meldde zich nog wel bij zijn club maar is vervolgens ziek naar huis gegaan.

Het is afwachten of Blind woensdag wel inzetbaar is als Ajax tegen de Italiaanse club een overwinning nodig heeft om te mogen overwinteren in de Champions League. Als de Amsterdammer niet kan spelen, dan zal Lisandro Martínez hem waarschijnlijk vervangen.

David Neres, Nicolás Tagliafico, Noussair Mazraoui en Lassina Traoré trainden wel weer mee. Coach Erik ten Hag vertelde vlak voor de training dat hij goede hoop heeft dat Neres, Tagliafico en Mazraoui tegen Atalanta kunnen spelen. Over het meespelen van Traoré was hij iets minder positief.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.