Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane positief getest op corona

Zidane positief getest op corona

22 jan 2021, 14:33

Zinedine Zidane is positief getest op Corona, zo laat Real Madrid in een officieel statement weten.

De trainer van Real miste daardoor een training. Na het afleggen van een negatieve coronatest kon hij tegen Osasuna wel weer op de bank plaatsnemen.

De ploeg van Zidane blameerde zich deze week in het Spaanse bekertoernooi. De 'Koninklijke' verloor na verlenging met 2-1 van derdeklasser CD Alcoyano. Spaanse media speculeren sindsdien over een mogelijk ontslag van Zidane, die de verantwoordelijkheid voor de nederlaag op zich nam.

Real presteert dit seizoen wisselvallig. In de nationale competitie heeft de regerend kampioen 7 punten achterstand op koploper Atlético Madrid, dat ook een wedstrijd minder speelde. Vorige week verloor de ploeg van Zidane in de halve finale van het toernooi om de Spaanse Supercup van Athletic (1-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.