Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane niet ongevoelig voor geruchten

Zidane niet ongevoelig voor geruchten

21 okt 2019, 22:26

ISTANBUL (ANP) - Coach Zinédine Zidane beseft maar al te goed dat zijn positie bij Real Madrid onder druk staat. "Jij hoort mij niet zeggen dat alle geruchten mij niets doen", bekende de Fransman in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Galatasaray voor de Champions League. "Het doet mij wel degelijk iets. Het enige dat ik kan doen in deze situatie is alles geven en positief blijven."

Zidane (47) ging zaterdag met zijn ploeg bij Real Mallorca voor de eerste keer onderuit in de Spaanse competitie (1-0). Aartsrivaal FC Barcelona kon mede daardoor de koppositie overnemen. In de Champions League staat de 'Koninklijke' er beroerd voor, met slechts één punt uit twee wedstrijden.

"We weten allemaal dat we slecht zijn gestart in de Champions League", betoogde Zidane, die in zijn eerste periode als coach bij Real Madrid drie titels op rij won op het kampioenenbal. "We krijgen echter tegen Galatasaray een nieuwe kans. Elke wedstrijd bij Real Madrid is een finale. Achttien jaar geleden was dat al zo toen ik als speler bij de club kwam. Bij Real Madrid sta je altijd onder druk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.